Skip to content

Usuwanie Supernotify

W menu HACS wybierz Supernotify, a następnie Usuń z menu ....

Porządkowanie konfiguracji

  1. Ręcznie utworzone pliki YAML w katalogu config pozostaną nietknięte; usuń je samodzielnie, jeśli masz pewność, że nie będą już potrzebne.
  2. Zarchiwizowane powiadomienia pozostaną, domyślnie w katalogu /config/archive/supernotify, o ile nie skonfigurowano inaczej. W razie potrzeby usuń ten katalog.
  3. Jeśli używasz kamer lub załączników graficznych, mogą pozostać pliki multimedialne, domyślnie w katalogu /config/media/supernotify, o ile nie skonfigurowano inaczej. W razie potrzeby usuń ten katalog.
  4. Mogą pozostać szablony, domyślnie w katalogu supernotify/templates w katalogu konfiguracji Home Assistant, o ile nie skonfigurowano inaczej. W razie potrzeby usuń ten katalog.